avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Somatie rau platnic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Somatie rau platnic

Proprietarul unui apartament din blocul nostru (Bucuresti, Drumul Taberei) este rau platnic. Nu locuieste aici apartamentul fiind gol. In prezent domiciliaza in Voluntari unde si-a construit o alta locuinta intr-o zona in desvoltare, strazile nefiind inca denumite si casele nu au deocamdata atribuite numere de ordine.
Cum sa procedam pentru a-i transmite o somatie de plata prin posta cu confirmare de primire daca nu-i cunoastem domiciliul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: proprietaru , utilizator 19:38, 31 Decembrie 2008
Daca este proprietarul apartamentului din Drumul Taberei nu vad de ce nu l-ati soma la aceasta adresa.
Am mentionat la inceput ca persoana respectiva tine apartamentul gol. Bine inteles ca vom pune la cutia postala somatia de plata, insa stim ca nu mai trece pe la aceasta adresa decat ocazional. Locuieste efectiv la alta adresa. Mai mentionez ca persoana in cauza (este vorba de o familie) este instarita.
Somatia de plata trebuie trimisa prin posta cu confirmare de primire nu pusa de dv in cutia de posta.
Aceasta ve veni dupa 10 zile inapoi la sediul asociatiei cu stampila postei si confirmarea ca nu s-a prezentat sa o ridice. Acestea constituie dovezi in instanta pentru a recupera debitul.
Bafta !
LA MULTI ANI!
adriantot a scris:

Somatia de plata trebuie trimisa prin posta cu confirmare de primire nu pusa de dv in cutia de posta.
Aceasta ve veni dupa 10 zile inapoi la sediul asociatiei cu stampila postei si confirmarea ca nu s-a prezentat sa o ridice. Acestea constituie dovezi in instanta pentru a recupera debitul.
Bafta !
LA MULTI ANI!

Si daca primesc somatie fara confirmare de primire de la o societate recuperatoare?
Ultima modificare: Luni, 29 Decembrie 2008
eugen_, utilizator
In eventualitatea unui litigiu, societatea recuperatoare trebuie sa faca dovada ca va trimis somatia de plata. Sunt modalitati de a demonstra ca ati primit somatia , fie prin confirmarea de primire in cazul in care v-a fost trimisa prin posta, fie faptul ca ati semnat de primire in cazul in care ati primit personal somatia.

Alte discuții în legătură

Somatie de plata la avizier floripruna floripruna Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca pot afisa o somatie de plata pentru mai multi proprietari la avizier, in loc sa o trimit prin posta fiecarui ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli care intra in baza de calcul a cotei-parte indiviza SEPTEMBRIE2005 SEPTEMBRIE2005 Pe 20 apr. s-a afisat la avizier lista de plata pentru luna martie si am constatat ca ij baza de calcul a che. cota parte indiviza s-au inclus ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre interactiunea cu asociatia de proprietari Marian S. Ionescu Marian S. Ionescu Buna ziua. Am si eu cateva intrebari. 1. Cine are dreptul legal sa foloseasca avizierul? Ca proprietar, pot sa pun informari cu privire la interactiunea cu ... (vezi toată discuția)