avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzator imobil posibil impostor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzator imobil posibil impostor

As dori sa stiu ce se intampla cu proprietatea pe care am cumparat-o cu contract de vanzare cumparare prin notar public si cu contract de imprumut cu ipoteca pentru suma cu care am cumparat casa si terenul in cazul cand altcineva posibil impostor sa-mi fi vandut la notar prin substituire de persoana? Notarul nu avea obligatia sa verifice buletinul-identitatea vanzatorului? ce trebuie sa fac ca sa vand proprietatea pentru care s-a notat in CF interdictia de vanzare desi este pe rol litigiul dar nu este nicio hotarare definitiva impotriva mea sau a vanzarii? Ce sanse reale am sa vand litigiul sau proprietatea ca am clienti care vor sa cumpere dar fara litigiu( interdictie de vanzare)?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:53, 27 Decembrie 2008
Proprietatea nu o puteti vinde pana la solutionarea intregului proces in urma caruia veti avea o hotarare definitiva si irevocabila favorabila dvs.
cat priveste vanzarea drepturilor litigioase, acest fapt e posibil, insa pretul oferit de cumparator va fi mult mai mic decat la vanzarea imobilului, astfel incat numai dvs. puteti decide ce anume puteti face; depinde de graba pe care o aveti in obtinerea de bani lichizi pe acel imobil.
cel care va prelua dreptul litigios va continua si procesul aflat pe rolul instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interdictia de instrainare mariovoi mariovoi in ce baza se poate nota interdictia de instrainare in cartea funciara,cu ce acte? (vezi toată discuția)
Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)
Poate fi vandut un imobil daca este notat cu litigiu la ocpi ?? unsufletzel unsufletzel Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti daca este posibil ca un apartament notat cu litigiu la OCPI poate fi vandut fara sa existe vreo hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)