avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturile unei mame asupra copilului atunci cand nu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturile unei mame asupra copilului atunci cand nu exista casatorie intre parinti si copilul poarta numele mamei

Sunt casatorit si am un copil cu unica si actuala mea sotie.cu ceva timp in urma am avut o relatie cu o femeie din care a rezultat un copil.Copilu a fost recunoscut de mine ,sunt trecut in certificatul de nastere ca tata.Copilul poarta numele mamei de familie!imi poate spune cineva ce drepturi asupra copilului are mama,dar si tatal?eu ca tata pot sa iau o hotarare in ce priveste copilul,respectiv parasitea tarii a mamei impreuna cu copilul?multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: katty70 , utilizator 21:37, 7 Iunie 2012
egale cu ale mamei ..daca sunteti trecut in certificat
Imi puteti sugera un articol de lege pe care as putea sa il studiez,referitor la problema mea?multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi copii-parinti necasatoriti. buna ziua! se dă urmatoarea situatie: părintii nu au fost casatoriti, ... Lorena87 Lorena87 Buna ziua! Se dă urmatoarea situatie: părintii nu au fost casatoriti, desi au trait impreuna pana la finalul vietii. Au avut 5 copii, primii 2 poarta numele ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului flaviac flaviac as vrea sa stiu care sunt consecintele in cazul in care copilul nu poarta numele tatalui biologic, tatal biologic este trecut in certificatul de nastere, dar ... (vezi toată discuția)
"recunoastere "copil in afara casatoriei ContSters176055 ContSters176055 Buna seara.Am si eu o intrebare.De mai multi ani locuiesc impreuna cu o femeie care in prezenta este sotia mea.Acum 4 ani locuind impreuna dar fara a fi ... (vezi toată discuția)