avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Agent asigurare - contract pj
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Agent asigurare - contract pj

Buna ziua,
Detin un srl infiintat in 1999 cu obiect de activitate cod CAEN 6720 - negocieri si incheieri contracte de asigurare. In 2009 am suspendat activitatea firmei pana in 2012. La reactivarea firmei am reactualizat obiectul de activitate cu noul cod 6622 si am completat obiectul de activitate in acelas timp si cu alte activitati (in urma consultarii la Registrul Comertului in acest sens). Obiectul de activitate cod CAEN 6622 - Activitati ale agentilor si brokeri-lor de asigurare (AGENT DE ASIGURARE) a fost trecut ca activitate secundara, fiind inregistrat ca atare in certificatul constatator. La discutiile purtate cu o societate de asigurari in vederea incheierii unui contract de AGENT DE AIGURARE PJ, mi-a spus ca va verifica daca poate incheia contractul in aceste conditii.
Va rog sa-mi spuneti daca se poate inceia un contract de AGENT DE ASIGURARI in aceste conditii si ce ma sfatuiti sa fac in continuare intrucat firma din 1999 de la infiintare si pana in 2009 la suspendarea activitatii a activat ca societate de intermedieri in domeniul asigurarilor cu toate avizele la zi?
Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Adaugare cod caen andrei. andrei. Buna ziua, Detin un SRL care are cod CAEN 9522, am un spatiu comercial si vreau sa il folosesc ca sediu pentru incheieri de asigurari RCA, CASCO in ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Asigurari obiect secundar de activitate efuionut efuionut Buna ziua, Am urmatoarea intrebare vreau sa imi deschid un srl cu obiect principal de ativitate 6312 Activitati ale portalurilor web, pe langa asta vreau sa ... (vezi toată discuția)