avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... auto inmatriculat in bulgaria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

auto inmatriculat in bulgaria

buna ziua,s-a votat cumva legea prin care autoturismele inmatriculate in bulgaria au dreptul de 90 zile de a circula?
Cel mai recent răspuns: vxd , utilizator 19:49, 8 Iunie 2012
stai linistit ca chiar daca o dau nu prea au ce face...........
iti faci procura din 3in 3 luni la propietar sau o treci pe firma si atunci le dai cu flit.......nu pot interzice dreptul la circulatie....mai ales ca vor sa intram in spatiul comunitar! astea sunt fitile sa mai sperie putin lumea ...si sincer nu merita sa dai banii sa imatriculezi masina in tara in cere ar tebui.....timp pierdut airea bani aruncati ...in bulgaria am rezolvat totul in 4 ore si cu suma de 700 euro pe cand in tara ma costa taxa 5200+ alte taxe +2 saptamani de alergatura!! halal tara o taxa de 8 lei a trebuit sa fac 4 ore pe drum ca la politie cecul nu incaseaza pentru anumite sectoare si asa am consumat benzina de cca 60 de lei pt 8 lei rusine celor care o conduc!!!
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
vxd, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanatoarea abuziva a masinilor "bulgaresti" de catre politia rutiera inceputa din 18 ianuarie motorcod motorcod Din data de 18 ianuarie, o ordonanta interna a politiei rutiere s-a dat catre agenti pentru a "vana" orice vehicol cu numere de bulgaria ce circula pe ... (vezi toată discuția)
Lngradire drept vot romani din diaspora croco_madness croco_madness Buna seara ! Locuiesc in londra si din pacate pentru tara mea nu am fost lasat sa votez cu toate ca am asteptat ore intregi la rand. Se poate da statul in ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare silviu_p_cj silviu_p_cj ce sanse sunt ca taxa poluare sa fie anulata de parlament? (vezi toată discuția)