avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS- se palteste? de pensionar limita de varsta,cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS- se palteste? de pensionar limita de varsta,cu activ.dependenta

Administrator imobile la Asociatie de proprietari, pensionar la limita de varsta,cu Atestat, angajat cu Contract/conventie civila cu retinere la sursa a impozitului de 16%
plateset CAS ?
Va multumesc !
nellyfratila@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 16:38, 7 Iunie 2012
"angajat cu Contract/conventie" - asa ceva nu exista. Poti:
- fi angajat cu contract de munca sau
- presta servicii in baza unei conventii civile - de fapt corect este contract de antrepriza(contract de locatiune in vechiul cod civil)

In cazul administratorilor de bloc singura varianta legala este angajarea cu carte de munca.

Insa raspunsul este da, binenteles. Se plateste si CAS.
Iar in functie de contributie vi se va reactualiza si pensia.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2012
grandanat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu contract civil de prestari servicii mihador mihador Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce contributii se opresc angajatilor cu contract de prestari servicii.Mi s-a spus ca sunt mai multe variante:numai 16%impozi ... (vezi toată discuția)
Contributii de plata pentru conventii civile cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La o asociatie de proprietari, exista conventii civile pentru administrator si pentru femeia de servici. Care sunt contributiile ce se retin, avand ... (vezi toată discuția)
Pensionari adminibuc adminibuc am preluat acest paragraf din ghidul asociatilor de proprietari 2013 imi puteti spune la ce se refera cand spune ca nu se va retine contrib.soc. ( o ... (vezi toată discuția)