avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... raspundere subcontractant!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

raspundere subcontractant!

Va deranjez cu o intrebare de care nu sunt sigur care e varianta corecta!Se presupune ca o o anumita lucrare de constructie e realizata de o firma in subantepriza ,cu contract de executie , cu firma la care sunt eu angajat!Prin fisa postului reiese ca eu am raspundere pt tot santierul...raspund si de lucrarea firmei in subantepriza?sau numai de lucrarea pe care o executa angajatii din firma la care sunt eu angajat?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:30, 3 Ianuarie 2009
Raspunzi doar de partea lucrarii stipulata in contractul de subantrepriza.
nu ma -ti inteles...firma la care sunt eu angajat a semnat un contract cu o firma de antepriza care sa execute o anume portiune din lucrari..eu raspund si de lucrarea firmei din antepriza?sau numai ce executa firma la care sunt eu angajat(antreprenor general)t..adica firma din antepriza raspunde cf contractului de lucrarea pe care o executa,fara sa am eu raspundere pt bucatica lor de lucrare, corect?sau am si eu raspundere pt lucrarea lor(in fisa postului scrie ca raspund pt lucrarile din tot santierul)..
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Decembrie 2008
razvandicu, utilizator
tu raspunzi doar de partea lucrarii pe care o executa angajatii de la firma la care tu lucrezi !
Buna ziua.

Cred ca trebuie sa plecam de la fisa de post. Asta intrucat "raspunderea" este d foarte multe feluri. Daca va referiti la raspunderea pentru activitatea angajatilor e una, daca vorbim despre raspunderea contractuala ealta...raspunderea penala poate si ea sa apara in anumite situatii.
Asadar, ce scrie pe fisa de post a dvs? Cum suna fraza care va ingrijoreaza?

Cu stima,
av. Costi Boncu
Dumneavoastra raspundeti numai de lucrarile executate angajatii societatii la care sunteti salariat.

Alte discuții în legătură

Conventie ssm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, În situația în care compania contractează o firmă pentru executia unor lucrări și s-a semnat convenție SSM cu această firmă, iar firma ... (vezi toată discuția)
Contractul subantepriza se poate subontracta alta firma sa execute lucrarea? dranmdp dranmdp Buna seara,suntem in discutii cu o firma LTD pentru prestarii servicii constructii,adica noi subantepriza,intrebarea este daca noi care suntem a 2 mana sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati! boby30 boby30 Am si eu o anume problema...am lucrat ca maistru pe santier la o anume firma din orasul meu dupa care mi am dat demisia...acum patronul ma acuza ca am gresit ... (vezi toată discuția)