avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul subantepriza se poate subontracta alta ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul subantepriza se poate subontracta alta firma sa execute lucrarea?

Buna seara,suntem in discutii cu o firma LTD pentru prestarii servicii constructii,adica noi subantepriza,intrebarea este daca noi care suntem a 2 mana sa zicem putem subcontracta o alta firma sa execute lucrarile iar platile sa se faca prin intermediul firmei noastre adica firma A (LTD) ne da lucrarea noua firma B(SRL) iar noi sa contractam o firma C(SRL) care sa execute lucrarea automat cu diferentele de pret aferente unde firma C ia ce-a mai mica parte,multumesc.

Alte discuții în legătură

Raspundere subcontractant! razvandicu razvandicu Va deranjez cu o intrebare de care nu sunt sigur care e varianta corecta!Se presupune ca o o anumita lucrare de constructie e realizata de o firma in ... (vezi toată discuția)
Schimbare acoperis - inselaciune sau nu mitachealina mitachealina O firma de renovari in constructii ne-a schimbat acoperisul casei cu o echipa de 7 oameni. Oferta initiala a devenit cu 38% mai scumpa la sfarsitul lucrarii, ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de executie lityroby lityroby Am incheiat un contract de executie cu o firma si aceea firma refuza sa execute lucrarea. Deoarece am platit un avans cum pot primi avansul inapoi? (vezi toată discuția)