avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie la executare

O cunostinta de-a mea a facut partaj succesoral, hotarare definitiva, s-a emis actele de punere in executare de catre reclamanti, paratii au formulat contestatie la executare, dar intre timp s-a grabit executarea de catre reclamanti si s-a pus in executare hotararea.Mai are rost sa de judece contestatia la executare, se mai poate schimba ceva????
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:55, 7 Iunie 2012
În măsura în care este admisă contestaţia le executare se pot repune părţile în situaţia anterioară.
se va putea face intoarcerea executarii in cazul in care contestatia este admisa. ar fi bine sa cereti intoarcerea executarii ca si capat de cerere in cadrul contestatiei la executare evitind un dosar suplimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare admisa- intoarcerea executarii? leusan leusan Buna ziua! Am urmatoarea problema: Am facut contestataie la o executare silita (porpie) inceputa in august 2012( pe vechiul cod) Pina la suspendare si ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii bttb63 bttb63 Executare silita imobiliara efectuata de creditoare, finalizata cu emiterea actului de adjudecare. Debitorul formuleaza contestatie la executare in ... (vezi toată discuția)