avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintarea unei case de expeditii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintarea unei case de expeditii

Buna ziua,

In momentul de fata, tatal meu a infiintat o firma de transport unde este administrator.
Eu doresc sa imi deschid o casa de expeditii si nu stiu cam care ar fi procedura pentru ca as dori sa fac acest lucru prin intermediul firmei pe care el deja a deschis-o.
Pot, printr-o imputernicire, sa iau licenta pentru ramura respectiva de transport, in cadrul firmei deja existente ?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme IoanaTdr IoanaTdr Buna ziua! Tatal meu a decedat acum o saptamana, dupa care am aflat ca in urma lui am mostenit o firma unde el era unic asociat.El a lucrat ca paznic la o ... (vezi toată discuția)
Raspunderea celui ce depune la registru actele pentru infiintarea unei firme bvr bvr Buna ziua! As avea mare nevoie de ajutorul dvs. In 2008 am ajutat o cunostinta sa-si infiinteze firma. Am primit de la administrator si asociat imputernicire ... (vezi toată discuția)
Raspundere juridica angajat CorinaRac CorinaRac Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune: pana luna trecuta, am fost angajata la o casa de expeditii, care intermediaza transporturi. Asta ... (vezi toată discuția)