Un prieten al meu a luat niste bani de la cineva(nu rom sau camatar),au facut un contract la notariat (a primit 6000 euro si trebuie sa dea 9000 euro),a primit banii inapoi si dobanda respectiva,acum cel care a dat banii mai vrea altii si astazi la agresat si amenintat pe strada ca-l omoara daca nu i da 3200 de euro,nu are nici o hartie ca a dat banii inapoi,ce poate face?sa mearga la politie sa depuna plangere?daca dupa ce depune plangere il bate sau ii face vreun rau,multumesc
dar prietenul cum a fost asa de credul sa de-a banii fara o chitanta?amenintarea intra sub incidenta codului penal cum de altfel si santajul.actiunea penala privind amenintarea se pune in miscare la plangera prealabila a partii vatamate.impacarea partilor inlatura urmarirea penala.
Violenta
Alexandrusandru
Bună ziua. In satul în care am copilărit eu sa mutat o familie de romi. Copilul lor se ia de copilul meu mereu .am fost și la politie dar nimeni nu a ... (vezi toată discuția)
Cum scap de camatar?
mara08
buna ziua.in urma cu cateva luni mama mea avea nevoie de niste bani.o prietena a ei s-a oferit sa o ajute.i-a dat banii si dupa un timp ne-am trezit acasa cu ... (vezi toată discuția)