buna ziua.in urma cu cateva luni mama mea avea nevoie de niste bani.o prietena a ei s-a oferit sa o ajute.i-a dat banii si dupa un timp ne-am trezit acasa cu un camatar si ne-au cerut banii inapoi.acesta era insotit de acea prietena a mamei.noi nu am facut nici un act care sa dovedeasca ca ne-a dat bani.pana acum i-am dat dublu inapoi...dar continua sa ne ameninte si sa ne ceara bani.nu avem nici dovada ca i-am dat banii aia.ce putem face???ne ameninta zilnic...suntem innebuniti....putem in cazul asta sa facem ceva???va rog raspundeti urgent!!!
si daca nu mergeti la politie , tot va e frica.. ce mai conteaza una in plus?
in legatura cu numele, nu-i un motiv.. daca va batea unul necunoscut pe strada, nu-i cunosteati niciun nume si ati fi mers la politie. eu asa zic, sa mergeti si sa povestiti tot, va va ajuta si inspectorul sa scrieti plangerea
mai exista posibilitatea sa-i ignorati, dar nu stiti cum va continua aceasta situatie... va poate depune el plangere pt abuz de incredere
Ajutor
beni22
mergeam pe strada cu prietenul meu, cand la un momendat o masina, in care se aflau 3 baieti a claxonat dupa noi si tipau pe fereastra masinii. Eu cu prietenul ... (vezi toată discuția)