avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cum scap de camatar?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cum scap de camatar?

buna ziua.in urma cu cateva luni mama mea avea nevoie de niste bani.o prietena a ei s-a oferit sa o ajute.i-a dat banii si dupa un timp ne-am trezit acasa cu un camatar si ne-au cerut banii inapoi.acesta era insotit de acea prietena a mamei.noi nu am facut nici un act care sa dovedeasca ca ne-a dat bani.pana acum i-am dat dublu inapoi...dar continua sa ne ameninte si sa ne ceara bani.nu avem nici dovada ca i-am dat banii aia.ce putem face???ne ameninta zilnic...suntem innebuniti....putem in cazul asta sa facem ceva???va rog raspundeti urgent!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:57, 22 Decembrie 2010
mergeti la politie si depuneti plangere pt amenintare
as merge la politie...dar imi este frica...si in afara de asta nici nu stiu numele lui complet(doar numele mic),cum sa fac plangere?
si daca nu mergeti la politie , tot va e frica.. ce mai conteaza una in plus?
in legatura cu numele, nu-i un motiv.. daca va batea unul necunoscut pe strada, nu-i cunosteati niciun nume si ati fi mers la politie. eu asa zic, sa mergeti si sa povestiti tot, va va ajuta si inspectorul sa scrieti plangerea
mai exista posibilitatea sa-i ignorati, dar nu stiti cum va continua aceasta situatie... va poate depune el plangere pt abuz de incredere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenintat,va rog ajutati ma nutujean nutujean Un prieten al meu a luat niste bani de la cineva(nu rom sau camatar),au facut un contract la notariat (a primit 6000 euro si trebuie sa dea 9000 euro),a primit ... (vezi toată discuția)
Ajutor beni22 beni22 mergeam pe strada cu prietenul meu, cand la un momendat o masina, in care se aflau 3 baieti a claxonat dupa noi si tipau pe fereastra masinii. Eu cu prietenul ... (vezi toată discuția)
Problema amenintare George271 George271 Daca sunt amenintat in mod direct , de catre o persoana , pe un site de socializare ca urmeaza sa ma bata , ce pot face ? avand in vedere ca amandoi suntem ... (vezi toată discuția)