avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare Romaneasca pe targa Italiana. Este ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare Romaneasca pe targa Italiana. Este posibil?????

Buna ziua, numele meu este Ana si recent mi'am cumparata o masina in Italia, pe numele mamei deoarece ea este rezidenta aici si asigurarile auto aici in Italia sunt foarte mari iar in tara sa inscriu masina si acolo costa, ce vreau eu sa stiu este dak se poate face ASIGURARE in Romania Fara sa inmatriculez masina in Tara. Multumesc Anticipat.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare din italia in romania pe acelasi nume baican constantin baican constantin Buna seara Am o intrebare. Cum trebuie sa procedez ca sa-mi inscriu o masina pe care am detinut-o in Italia timp de 2 ani si cu care am revenit si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Rca incheiat in romania pentru o masina inmatriculata in italia. inselaciune sau raspundere civila delictuala? alex_007 alex_007 Buna ziua, Am si eu o speta mai ciudata şi mi-ar prinde bine cateva sfaturi. O persoana incheie un rca in romania pentru o masina inmatriculata in italia. ... (vezi toată discuția)
Moldovean cu cetățenie română pot înmatricula masina română Oxana74 Oxana74 Bună. Scuze deranj. Sunt cetateanca a R. Moldova cu cetățenie română, fara domiciliu in Romania, locuiesc în Italia, si as vrea să cumpăr o masina cu ... (vezi toată discuția)