avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Moldovean cu cetățenie română pot înmatricula ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Moldovean cu cetățenie română pot înmatricula masina română

Bună. Scuze deranj. Sunt cetateanca a R. Moldova cu cetățenie română, fara domiciliu in Romania, locuiesc în Italia, si as vrea să cumpăr o masina cu numere de B. aici in Italia , este posibil?? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:03, 24 Ianuarie 2018
Buna ziua!
Cu numere de ''B''...ce inseamna stimata doamna? Unde aveti rezidenta? In Italia. in Republica Moldova. Scuzati-ma, dar nu se intelege ce doriti sa aflati cu acest mesaj.

Am rezidenta in italia si voiam să cumpăr o mașină cu numere de bucurești (B) se vinde aici in italia rezidență în românia nu am..doar cetățenie cu rezidență în moldova. Mulțumesc

Editat citat consultant.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna seara,
Va trebui sa perfectati documentele in Romania, autovehiculul este inmatriculat in aceasta tara.
Sau vreti sa o inmatriculati in Italia? Nu cred ca se merita, toate taxele sunt cu mult mai mari, asigurarea la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnmatricularea masinilor cu numere moldovenesti in romania basarabia1982 basarabia1982 Buna. Deja se vede si din titlu care ar fi intrebarea. As vrea sa trec masina pe o perssoana din Romania ca sa o pot inmatricula acolo ca mai apoi prin ... (vezi toată discuția)
In certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal.. xiusha xiusha in certificatul de casatorie lipseste cod numeric personal..Sunt cetateanca a Republicii Moldova,si sotul nu are cetatenie romina si in cetificatu de casatorie ... (vezi toată discuția)
Mașină furată din italia în 2009, reținută de poliția de frontieră din republica moldova în 2018. care sunt șansele să îmi recuperez paguba de la fostul proprietar? loakvo loakvo Buna ziua, In 2011 am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania, de la al 3-lea proprietar in tara. Masina este de provenienta Italia, a trecut prin ... (vezi toată discuția)