avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate trecuta pe numele minorilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate trecuta pe numele minorilor

Buna ziua tuturor. Voi fi scurt si la obiect. Tatal meu detine impreuna cu mama mea o locuinta si ar vrea sa o treaca pe numele celor doi copii minori ai mei, 5 ani respectiv 9 ani. De mentionat ar mai fi ca unul dintre minori nu este copilul meu legitim, insa sotia mea, cu care sunt casatorit legal de 6 ani are hotarare judecatoreasca de incredintare si crestere a minorului inca din anul 2005-2006. As vrea sa stiu daca se poate face acest lucru si in ce conditii. Va multumesc si astept raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: sile_pittbull , utilizator 12:24, 17 Iunie 2012
la asta ma gandeam si eu si stiu ca asa este.mersi de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ionel_david ionel_david buna ziua ,vreau sa stiu care ar fii cel mai indicat lucru sa il fac eu in urmatoarea situatie pentru a fii unicul mostenitor al unei case pentru ca asa ... (vezi toată discuția)
Mostenire diana_radu2007 diana_radu2007 Buna ziua,va rog frumos sa ma lamuriti si pe mie in urmatoarea problema.Suntem 2 copii la parinti,eu din prima casatorie a mamei,sora mea rezultata din a doua ... (vezi toată discuția)
Donatie catre un singur copil alinanicola alinanicola Tatal meu a donat surorii mele (vitrege) casa si terenul aferent in 2006, cu clauza de intretinere, iar in 2009 acesta a murit. Casa respectiv tatal meu o ... (vezi toată discuția)