avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare PFA Servicii IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare PFA Servicii IT

Buna ziua. Sunt angajat la o firma de consultanta software (functia consultant implementare). As vrea sa deschid un PFA si sa ma ocup de service IT si nu stiu daca asta intra in contradictie cu serviciul... am voie, ce restrangeri, etc.
Daca da, presupun ca trebuie stabilit clar un cod CAEN pe care pot sa-l folosesc in conditiile in care activitatile IT desfasurate pot fi de la service pana la administrare retele, diagnosticare, etc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 15:26, 8 Iunie 2012
Pentru a vedea daca ai dreptul sau nu sa desfasori activitatea asta trebuie sa verifici Contractul de munca pe care il ai incheiat; in rest nu exista limitari.
Pentru a presta o activitate ca si PFA trebuie sa ai calificare pentru respectiva profesie; poti dovedi cu orice act (diplome, cursuri, studii - depinde de situatie). Pentru administrare retea, service calculatoare / retele, nu cred ca iti cere vreo calificare speciala.

Ca si cod CAEN poti folosi 9511, 6202, 6203, 6190, etc (poti alege oricate coduri vrei - dar unele necesita calificare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistare pfa servicii it claudiu_2012 claudiu_2012 Buna ziua. Sunt angajat la o firma de consultanta software (functia consultant implementare). As vrea sa deschid un PFA si sa ma ocup de service IT si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)