avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistare PFA Servicii IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistare PFA Servicii IT

Buna ziua. Sunt angajat la o firma de consultanta software (functia consultant implementare). As vrea sa deschid un PFA si sa ma ocup de service IT si nu stiu daca asta intra in contradictie cu serviciul... am voie, ce restrangeri, etc.
Daca da, presupun ca trebuie stabilit clar un cod CAEN pe care pot sa-l folosesc in conditiile in care activitatile IT desfasurate pot fi de la service pana la administrare retele, diagnosticare, etc.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 15:28, 8 Iunie 2012
nu intra in contradictie cu activitatea pe care o prestati deja cu un contract individual de munca

studiati clasele 62 Activitati de servicii in tehnologia informatiei si 63 Activitati de servicii informatice din codul caen revizia 2 pentru a determina codul caen care ar putea fi cel mai apropiat de activitatea pe care doriti sa o desfasurati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa servicii it claudiu_2012 claudiu_2012 Buna ziua. Sunt angajat la o firma de consultanta software (functia consultant implementare). As vrea sa deschid un PFA si sa ma ocup de service IT si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Pfa caen 6202 consultanta in tehnologia informatiei ntony ntony Exista lege prin care se specifica care sunt responsabilitatiile/sarcinille unei persoane care are PFA cu CAEN 6202 ? Ex: Monitorizarea performantelor ... (vezi toată discuția)