Astazi am avut un accident rutier minor care a rezultat doar cu pagube minore la ambele masini implicate.
Persoana care a intrat in mine este cea vinovata, si-a asumat raspunderea, am mers la societate de asigurare si am facut un proces de constatare amiabila prin care el declara cele intamplate.
Doua ore mai tarziu, acesta persoana se duce singura la societatea de asigurare si declara ca el este nevinovat si ca a fost fortat de mine sa declare acest lucru si sa consemneze in acel proces de constatare amiabila .
Imi puteti spune va rog cum sa procedez in acest caz ? Care sunt pasii de urmat ? Ma duc la politie ,sau .... este urget ....
Da, trebuie sa mergeti la politie sa constate cine e vinovat. E posibil ca si celalalat sofer sa fie indumat sa se adreseze politiei si daca el o face, iar dvs nu, veti ramane si fara permis 30 de zile
daca ati semnat actele de intelegere pe cale amiabila degeaba mergeti la politie, aceasta nu mai are competenta sa analizeze evenimentul rutier. veti avea in schimb probleme cu asiguratorul sau RcA deoarece vor refuza plata daunei pina la finalizarea investigatiilor
Accident rutier
laurentiu123
Buna ziua, in urma cu o luna am avut ghinionul sa am un accident rutier: intr-un sens giratoriu nu mi s-a acordat prioritate. La insistentele partii vinovate ... (vezi toată discuția)