avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Abuz campanie electorala
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Abuz campanie electorala

Buna ziua. In urma cu o ora a venit la usa o echipa care se ocupa cu campania electorala, rugandu-ma sa le dau voie sa intre pe terasa aferenta apartamentului sa puna un banner pe geamul de la etajul imediat urmator. Le-am spus ca nu au voie, apoi au plecat, dar au coborat cu o scara pe terasa apartamentului ( fara acordul meu ) si au inceput sa monteze bannerul. Stiu ca legea 67/2004 art 72, al.5, interzice afisajul electoral fara acordul proprietarului. In fine , au urcat scara la vecinul de sus, dar au continuat sa monteze afisul , care acum este pana in dreptul geamului meu.
Ce se poate face in situatia asta ?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2012
rusumarketing, utilizator

Alte discuții în legătură

Afis cu lucruri acuzatoare violetazaharia violetazaharia in campania electorala ,un candidat care a lucrat si el in primarie ,a afisat pe usa unui magazin un articol din ziar cu lucruri acuzatoare despre mine si ... (vezi toată discuția)
Temei legal, afis electoral otilia13 otilia13 Buna ziua! Care este baza lagala pt ca un afis electoral sa nu fie redactat in limba romana si sa contina doar limba minoritatii respective. Exista un ... (vezi toată discuția)
Banner electoral pe fatada blocului BEN46 BEN46 La noi pe fatada blocului a aparut un banner electoral , am sunat presedintele sa o intreb cat a iesit din afacerea asta si am primit ... (vezi toată discuția)