avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Afis cu lucruri acuzatoare
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Afis cu lucruri acuzatoare

in campania electorala ,un candidat care a lucrat si el in primarie ,a afisat pe usa unui magazin un articol din ziar cu lucruri acuzatoare despre mine si alte persoane .
are voie patronul magazinului sa tina acel anunt pe geamul magazinului sau ????
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:01, 9 Mai 2012
Afisele se pun si cu acordul proprietarilor respectivelor spatii, altele decat cele de afisaj electoral (care sunt aprobate de primarii si care trebuie sa respecte anumite conditii). Dar de continutul respectivelor afise sunt raspunzatori cei le le-au comandat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propaganda electorala in asociatiile de proprietari Ato Ato \"Primarii sunt obligati ca pana la inceperea campaniei electorale sa stabileasca prin dispozitie locuri speciale pentru afisaj electoral. In alte locuri decat ... (vezi toată discuția)
Temei legal, afis electoral otilia13 otilia13 Buna ziua! Care este baza lagala pt ca un afis electoral sa nu fie redactat in limba romana si sa contina doar limba minoritatii respective. Exista un ... (vezi toată discuția)
Abuz campanie electorala rusumarketing rusumarketing Buna ziua. In urma cu o ora a venit la usa o echipa care se ocupa cu campania electorala, rugandu-ma sa le dau voie sa intre pe terasa aferenta apartamentului ... (vezi toată discuția)