avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Vot obligatoriu?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Vot obligatoriu?

Buna ziua, stiti daca s-a votat decretul de lege prin care suntem obligati sa mergem vot?(in caz contrat suntem pasibili de amenda?????????)
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:50, 8 Iunie 2012
In România nu mai exista decrete-lege din 1990.

Parlamentul României nu a adoptat inca propunerea de lege care tranforma dreptul de vot in obligatie. Forma actuala a propunerii are parti neconstitutionale, deci va dura/.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru neprezentare la vot 2012 magyarizoltan magyarizoltan Buna Eu nu intentionez si nici nu votez in anul electoral 2012, si s-ar putea ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Drept de vot masimo26 masimo26 buna ziua. din cate am auzit pe la tv s-a dat o lege cum ca esti obligat sa mergi la vot. iar cei ce nu voteaza sunt amendati cu 1000 ron. e adevarat? a intrat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de ... d.nicolin@house-of-communication d.nicolin@house-of-communication Buna ziua, din ce am inteles guvernul a adoptat proiectul de lege prin care se doreste adaugarea CASS la tichetele de masa, stiti cumva daca a si intrat in ... (vezi toată discuția)