avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poate un SRL sa renunte la hotararea de dizolvare si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poate un SRL sa renunte la hotararea de dizolvare si lichidare simultana?

Daca un SRL a depus Hotararea de lichidare si dizolvare simultana si se razgandeste inainte de trecrea perioadei de 30 de zile cum poate repune SRL -ul in reluarea activitatii?
Ce pasi trebuiesc urmati la ONRC?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 20:59, 8 Iunie 2012
Nu este o reluare a activitatii pentru ca in etapa I nu s-a suspendat activitatea ... Se va depune o noua hotarare A.G.A. prin care se hotaraste anularea celei prin care s-a decis dizolvarea - lichidarea si radierea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere perioada suspendare activitate srl Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Pe 01.06.2013 s-au incheiat cei 3 ani de suspendare a activitatii unui SRL. Ce demersuri trebuie facute la ONRC,ce documente si ce taxe aprox.sunt de platit? (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)