avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... PLAN DE AFACERI MASURA 112 BOVINE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

PLAN DE AFACERI MASURA 112 BOVINE

Vreau sa obtin sprijin pentru masura 112 (bovine). Am acum 13 UDE (unitati de dimensiune economica) si in 3 ani trebuie sa am o crestere cu inca 4 UDE. Sunt incepatoare si nu stiu sa fac planul de afaceri. Daca ma poate ajuta cineva, va rog scrieti la adresa de e-mail lucretia_lili@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:27, 8 Iunie 2012
Cresterea este posibila fie prin cresterea nr animale fie prin achizitionare teren.
Functie de acestea se calculeaza cresterea UDE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare microferma alliens12 alliens12 buna... numele meu este iulian si sunt din botosani..recent am vb cu un prieten si neam hotarat sa incercam sa facem dosar pentru fondusri ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua! Am cumparat o casa, la tara, care are 1,5ha de curte. Intentionez sa cultiv legune in solar. Terenul are pomi fructiferi si vita de vie. Pentru a ... (vezi toată discuția)