avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită retinere auto la frontiera pt neplata credite ?
Discuție deschisă în Executare silită

retinere auto la frontiera pt neplata credite ?

va rog sami ziceti daca masina pe care o detin poate fi data in consemn la frontira de un tribunal ca nu am platit banca .si am primit citatii acasa . ceva de genu executare silita nu stiu exact ca nus in tara doar cemi spun prietenii . multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:37, 17 Iunie 2012
Daca executorul judecatoresc a cerut sprijinul politiei, masina poate fi retinuta in trafic, pe teritoriul Romaniei.
ceea ce in practica nu se intampla. Pe noul cod de procedura se va putea face asta. Exista adrese de la Politie in care se explica foarte clar faptul ca nu se poate opri in trafic decat daca este furata/sechestrata etc.. Pe noul cod masina se va putea sechestra in baza talonului sau a cartii masinii si ulterior Politia o va putea opri in trafic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)
Sechestru auto CHMarius CHMarius Buna ziua, Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)