avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Elev 18 ani-societate comercila
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Elev 18 ani-societate comercila

Sunt elev si am 18 ani.Cum asputea sa infiintez o societate comerciala?Am anumite avantaje pt faptul ca sunt elev?As vrea o descriere in detaliu a tot ceea ce trebuie sa fac pentru a-mi creea o societate comerciala!!!Multumesc!

>Sunt elev si am 18 ani.Cum asputea sa infiintez o societate comerciala?Am anumite avantaje pt faptul ca sunt elev?As vrea o descriere in detaliu a tot ceea ce trebuie sa fac pentru a-mi creea o societate comerciala!!!Multumesc!
La Registrul Comertului sunt afisate toate docum.necesare infiintarii unei societati comerciale. Studentii beneficiaza intradevar de facilitati..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacere pentru studenti - intreprindere individuala georgianadumitrascu georgianadumitrascu Sunt studenta in anul 3 la finante si banci. Beneficiez de anumite avantaje daca imi voi deschide o intreprindere individuala?In ce anume ar consta aceste ... (vezi toată discuția)
Scutire taxe infiintare firma - student purcelo purcelo Buna ziua, Am citit pe site-ul ONRC ca studentii sunt scutiti de la plata unor taxe in eventualitatea in care isi deschid prima firma. Imi poate spune ... (vezi toată discuția)
Scutiri taxe studenti bogdanblue bogdanblue Buna ziua, As fii interesat daca studentii care vor sa infiinteze un pfa beneficiaza de scutiri de la plata taxelor si tarifelor ? Va multumesc si ... (vezi toată discuția)