avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Taxa Tribunal in mijlocul procesului?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Taxa Tribunal in mijlocul procesului?!

Buna ziua,
fac parte dintr-un grup de persoane ce actualmente sunt in proces cu fostul angajator. Reprezentantul angajatilor ne-a transmis ca avem de platit (dupa 6 infatisari) o noua taxa si anume <<Taxa de tribunal>>.
Exista asa ceva in ''toiul'' procesului ? 1500 lei ?
Imi puteti raspunde ,va rog ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:58, 10 Iunie 2012
Nu exista aşa ceva.
Rugaţi-l să vă precizeze care este temeiul legal.
Probabil că vă solicită bani pentru proces.
Va multumesc
Probabil ca va fi vorba despre eventualele cheltuieli de judecata pe care le veti suporta daca veti pierde litigiul ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca ne poate ajuta cineva? mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua,va rog mult daca ne puteti ajuta cu o informatie.Suntem un grup mare de persoane implicate in proces cu fostul angajator si acum dupa doua infatisari ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua! Daca imi actionez in judecata fostul angajator si pierd procesul, pot fi obligat sa platesc cheltuieli de judecata? Daca da, cam care este ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ananasha51 ananasha51 Este vorba despre un proces pentru interdicție. Cel reclamat a făcut recurs pe care l a si pierdut. Pentru recursul celui reclamat , am plătit un avocat cu ... (vezi toată discuția)