avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Recuperare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Recuperare cheltuieli de judecata

Este vorba despre un proces pentru interdicție. Cel reclamat a făcut recurs pe care l a si pierdut. Pentru recursul celui reclamat , am plătit un avocat cu 1500 lei cu condiția ca in cazul in care câștig si recursul, sa faca inclusiv demersul recuperării cheltuielilor de judecată, avocatul asigurându ma verbal ca pentru aceasta , nu voi mai suporta alte cheltuieli. Mentionez ca avocatul si a adus aportul doar pentru o singură înfățișare - 1500 lei, ne mai urmând alte înfățișări. Acum , dumnealui , imi cere prin contract pentru recuperarea cheltuielilor de judecată un plus de 500 lei la. care adaugă cheltuieli neprevăzute!?! , 120 taxa de timbru !?! Consider că am fost înșelată grosolan si refuzul meu de a accepta plata unor noi cheltuieli , ma aduce în imposibilitatea de a recupera cheltuielile de judecată. Care este modalitatea de a imi recupera aceste cheltuieli având în vedere că am fost inselata de un...avocat .
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
ananasha51, utilizator
Cel mai recent răspuns: ananasha51 , utilizator 18:42, 22 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu v-a înșelat nimeni daca nu au fost cerute în procesul inițial cheltuielile pe cale separată se timbreaza și fiind vorba de alt proces av v-a solicitat un onorariu modic.Oricum o sa recuperați și sumele din acest proces ca si cheltuieli de judecată.Aveti si varianta sa va reprezentați ": singura.
Ultima modificare: Marți, 22 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dacă nu au fost cerute în proces , este vina avocatului. Înainte de a ma reprezenta , am plătit onorariul cu specificația recuperării cheltuielilor de judecată. A specificat clar ca nu mai suport alte cheltuieli. Va multumesc frumos pentru raspuns.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu v-a înșelat nimeni daca nu au fost cerute în procesul inițial cheltuielile pe cale separată se timbreaza și fiind vorba de alt proces av v-a solicitat un onorariu modic.Oricum o sa recuperați și sumele din acest proces ca si cheltuieli de judecată.Aveti si varianta sa va reprezentați ": singura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata micsorate - reducere onorariu avocat, recuperare diferenta ghioarcacornel ghioarcacornel Am o nedumerire... Cu ceva timp in urma am avut un accident de masina .Cea care a fost vinovata de acel accident, a cerut in instanta anularea procesului ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata user2032 user2032 Buna seara, Nu am cunostinte juridice, dar am impresia ca avocatul meu incearca sa ma insele. Sunt parte vatamata intr-un dosar penal aflat in stadiul de ... (vezi toată discuția)
taxa tribunal in mijlocul procesului?! mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua, fac parte dintr-un grup de persoane ce actualmente sunt in proces cu fostul angajator. Reprezentantul angajatilor ne-a transmis ca avem de platit ... (vezi toată discuția)