avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate filiala ong
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate filiala ong

Buna tuturor!
stiu ca ne aflam in plin week-end - apropo, week-end placut! - dar am si eu o intrebare=doua la care mi-ar trebui un raspuns urgent:D:D:)...asadar::
ce documente/raportari contabile trebuie sa intocmeasca o filiala a unui ong? si cu ce schimba infiintarea filialei evidentele contabile si raportarile "asociatiei-mame"?

multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Filiala ong infiintat in sua annabela annabela Buna ziua. Doresc sa aflu daca un ONG infiintat in SUA poate avea filiala in Romania si angajati de asemenea, respectiv ce demersuri trebuie facute in acest ... (vezi toată discuția)
Deschidere filiala in romania pentru un ong italian getalazar getalazar 1. Un ONG italian ar putea sa-si deschida filiala in Romania, care sa aiba personalitate juridica romaneasca cu cod fiscal propriu etc., cu toate drepturile ... (vezi toată discuția)
Deschidere sucursala asociatie non-profit frey frey Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu deschiderea de catre un ONG din strainatate a unei sucursale in Romania. Precizez ca este deschisa deja o ... (vezi toată discuția)