avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme cu o firma de salubritate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme cu o firma de salubritate

acum 4 ani primaria a venit sa faca contracte pt ridicarea deseurilor ziceau caci daca nu incheiem contract vor face oricum ei toate au fost bune tin sa precizez caci acel contract nu e semnat de nici unul dintre noi am inceput sa scot gunoiul si am platit mai multe facturi dar intr-un final tot mai des le era masina stricata si nu mai ridicau dar factura venea pe luna si ei nu au ridicat nimic am renuntat sa ma scot deseurile la poarta si am vb cu administratorul din acel timp si a zis ca e ok daca nu mai vreau nu ma obliga el sa scot iar acum am cica de plata nu stiu cat ce pot sa fac va rog mult sa
ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:53, 10 Iunie 2012
Faptul ca nu ati semnat contractul, insa ati efectuat plati pentru prestatiile stipulate in cuprinsul lui, ar putea fi invocat intr-un eventual litigiu ca o recunoastere a acestuia si o asumare a obligatiilor prevazute in cuprinsul lui. Nu ar fi sanse pe atest temei.
Puteti avea sanse mari invocand faptul ca societatea de salubritate nu si-a indeplinit obligatiile asumate, respectiv sa ridice gunoiul la termenele stabilite prin contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unui contract de prestari servicii simora84 simora84 Buna ziua, am apelat la acest forum pt a gasi o solutie in rezolvarea problemei pe care o am cu firma de salubritate cu care am contract de prestari servicii, ... (vezi toată discuția)
Ridicare deseuri Balkrisz Balkrisz Buna ziua. Recent s-a schimbat contractul cu firma care ridica deseurile in satul nostru. De acum incolo va ridica numai deseurile reciclabile partial (ex fara ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate la punctul de lucru tasica01 tasica01 Buna ziua! Am nevoie de ajutor in solutionarea unei probleme privind taxa pentru ridicarea gunoiului unde am punctul de lucru. Eu am un birou unde desfasor ... (vezi toată discuția)