avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... ACTE CADASTRU SI INTABULARE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

ACTE CADASTRU SI INTABULARE

as vrea sa vand un apartament si nu stiu sigur daca e intabulat si daca are cadastru. pe contract scrie ca e inregistrat cu un nr cadastral si ca e inscris in cartea funciara cu un anumit nr., dar nu am hartiile in mana. am vazut ca pt a putea vinde, mi-ar trebui o copie dupa registrul cadastral si nu stiu de unde ar trebui sa-l iau. ma pot duce la notariat sa semnez contractul de vanzare fara sa am aceste hartii?
Cel mai recent răspuns: danuza_dodo , utilizator 15:40, 9 Iunie 2012
Buna. La notariat nu poti semna contractul fara documentatie cadastrala. Trebuie sa mergi la Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara a orasului din care esti si sa soliciti o copie dupa documentatie. Trebuie sa ai la tine o copie dupa contract deoarece este nevoie de numarul cadastral si cartea funciara pentru a putea solicita copia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)
Lipsa dosar cadastral mireamirela mireamirela Buna ziua! Cum se poate proceda pentru vanzarea unui apartament, pentru care dreptul de proprietate este deja intabulat in cartea funciara colectiva si ... (vezi toată discuția)