avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat prestatie slaba
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat prestatie slaba

Am angajat un avocat pentru un partaj succesoral , am platit cat mi-a cerut i-am dat actele cerute si de fiecare data ma punea sa platesc si alte taxe .Cand era ziua procesului sau si inainte de proces il cautam la telefon si imi inchidea telefonul in sala venea dupa ce se termina infatisarea ,s-a aliat si cu celalant avocat al parti adverse si atunci am renuntat la el . Intrebarea mea este pot sa-i cer sa-mi restituie macar jumatate din suma pe care iam dat-o si daca nu mi-o da sa-l pot raporta la un for superior lui .Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:19, 10 Iunie 2012
Puteti face o plangere la Barou, dar din punctul meu de vedere fara sanse reale de a obtine ceva. Obligatia avocatului e una de mijloace de diligenta si nu una de rezultat ( adica trebuie sa faca tot ce poate ... ).
Ii puteti cere o situatie a banilor cheltuiti: cat a fost pentru taxe de timbru, cat pt expertize, cat a fost onorariu, daca considerati ca ati platit prea multi bani, cu toate ca un proces de partaj este unul costisitor si de durata. Onorariul eate dimensionat si in functie de durata procesului, de numarul de termene si durata acestora, de complexitatea cazului, de demersurile ce trebuiesc efectuate. Aveti acest drept conform contractului.
Puteti sa faceti si o sesizare la baroul din care acesta face parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut doua procese cu fostul sot. in ambele procese ... Raluca2023 Raluca2023 Buna ziua! Am avut doua procese cu fostul sot. In ambele procese s-au dat amanari pentru pronuntarea hotarârii. Am platit onorariul asa cum mi s-a ... (vezi toată discuția)
Reclamare avocat la consiliul baroului leorot leorot Citind diversele topicuri legate de inselaciunile practicate de avocati, am constatat ca nimeni, nicaieri nu mentioneaza faptul ca pentru a reclama un avocat ... (vezi toată discuția)