avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna ziua! Am avut doua procese cu fostul sot. In ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna ziua! Am avut doua procese cu fostul sot. In ambele procese ...

Buna ziua!
Am avut doua procese cu fostul sot.
In ambele procese s-au dat amanari pentru pronuntarea hotarârii.
Am platit onorariul asa cum mi s-a cerut,dar dupa fiecare amânare pentru pronuntare,avocatul mi-a cerut bani,precizand ca sunt taxe de achitat la judecatorie.
Tarziu am aflat ca imi cerea bani fara nici o justificare.
I am solicitat avocatului sa-mi dea contul judecatoriei ca virez eu banii pentru asa zisele taxe,moment in care a zis ca nu exista un astfel de cont si avocatul plateste din mână.
I am spus că-i fac plangere la Barou pt cătă țeapă mi-a tras si raspunsul a venit nonșalant:" faceți plangere că nu mi pasă!"
Cel mai recent răspuns: Elisabeta Pora , Contabil 20:24, 20 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
aveti dovezi pt ce ati scris aici? E foarte important sa puteti dovedi. De asemenea e important sa aveti contract si chitanta pt onorariu.
Pe langa plangeri pe la.politie, barou, va puteti afesa instabtei pt a cere sa fie obligat la restituirea banilor ceruti fara justificare
Eu i-as mai face si " reclama" pe peste tot.
Contractul a fost semnat in iunie 2021.
De atunci si pana in prezent dureaza procesele,chitante taiate inainte de infătisari,dar bani ceruti si dupa sf procesului fără chitante.

Ultima modificare: Duminică, 18 Iunie 2023
Manuela Rășină, administrator
Daca nu aveti dovada ca in afara de onorariu, v-a pretins si i-ati dat si alte sume, sunt doar vorbe.
Pentru orice plata, exista un document justificativ...In cazul existentei lui se poate merge la Parchet, sau se introduce acțiune civila. Dumneavoastră hotărâți.
Am extrsele de cont.
I am trimis mereu din aplicatia de pe telefon.
Se si vede ca sumele sunt cerute dupa fiecare amanare a pronuntarii.

gi-jane2 a scris:

Daca nu aveti dovada ca in afara de onorariu, v-a pretins si i-ati dat si alte sume, sunt doar vorbe.

Alte discuții în legătură

Taxa de barou irinman irinman Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)
Reclamatie avocat tincaioana tincaioana va rog sa-mi spuneti cum se face plangere la barou contra unui avocat care m-a indrumat pe cai gresite si m-a plimbat cu procesul ani de zile mi-a spus ca o sa ... (vezi toată discuția)
Avocat: nu am primit chitanta sandu milica sandu milica buna avocatul meu nu mia dat chitanta pt urmatoarele procese : incredintare minor, program vizita minor,apel dupa care primul proces si program vizita minor ... (vezi toată discuția)