avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Import haine second hand din Republica Moldova
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Import haine second hand din Republica Moldova

deoarece am nisste rude in rep moldova care le-as putea angaja intr-o astefel de afacere (cu haine second), as dori sa stiu ce pasi trebuie urmati de la inceput. (de la infiintarea unei firme). unele dintre intrebarile mele ar fi si referitoare la:
-firma pe care as infiintao in rep. md ar trebuii sa fie platitoare de tva sau nu
-ar fi indicat cumpararea de haine de la depozite din moldova sau as putea si importa (in primul rand din romania si mai tarziu din ue)
-daca marfa se cupara la baloti , cum se face receptia la bucati si cum as putea vinde facand reduceri (din doua in doua sapamani -de ex.)
-daca o parte din haine se vor dona la centre de orfani si batrani se va reduce din impozite valoarea donata
astept raspunsuri chiar daca aveti o afacere de gen in romania pt a face anologii
astept si noi indicatii si idei va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 14:39, 10 Iunie 2012
Cred ca locul potrivit unde sa puneti aceste intrebari este pe [ link extern ] /

Sunt slabe sansele sa avem colegi pe forum care sa stie legislatia basarabeana in domeniu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandirea cetateniei romane mirzadianna mirzadianna Buna ziua, in 2003 am depus dosarul pentru redobandirea cetateniei romane. Abia in 2009, 11.11 am primit aprobarea comisiei pentru cetatenie. Ordonanta ... (vezi toată discuția)
Idee de afacere. pareri ? Sandii Sandii Vreau sa deschid o mini afacere cu inghetata in orasul Ciacova judetul Timis. Imi doresc sa fac acest lucru deoarece exista prospecti care au alte ... (vezi toată discuția)
Vanzare bunuri personale C.D. C.D. V-as ruga foarte mult sa ma ajutati deoarece ma chinui de luni de zile cu aceasta problema si nu reusesc sa gasesc un raspuns clar - am fost pana si la taxe si ... (vezi toată discuția)