Va rog foarte mult sa-mi dati o sugestie la urmatoarea problema: in declaratia 100 pe trim 1 2012 am declarat din greseala impozit 0 pe venit din dividende distribuite persoanelor fizice in loc de impozit pe profit 0 datorat de persoane juridice romane. Cum se poate remedia aceasta eroare pe care am descoperit-o la solicitarea unui certificat de atestare fiscala.
Multumesc anticipat
Am completat o declaratie 710 cu 0 pe impozit pe profit si 0 pe impozit dividende si da eroare de validare, nu gaseste in declaratia initiala impozit pe profit. multumesc
Atentie la modul de completare a Declaratiei 710.La impozit pe venit divid.distrib.pers.fizice
se trece la valoarea initiala = 0,la cea corectata nimic.La impozit pe profit datorat de pers. juridice romane la valoarea initiala nimic,la cea corectata = 0.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 710
niko79
Buna ziua! Am preluat o firma cu multe incurcaturi. I s-a depus tarziu 010 cu imp pe micro si salariati, dar la administratie a fost inregistrata numai cu imp ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100
marianconta
Salut.
Puteti sa-mi spuneti cum pot sa corectez urmatoarea situatie, si anume:
am depus declaratia 100, am declarat impozitul pe profit, dar am omis sa ... (vezi toată discuția)