Va rog foarte mult sa-mi dati o sugestie la urmatoarea problema: in declaratia 100 pe trim 1 2012 am declarat din greseala impozit 0 pe venit din dividende distribuite persoanelor fizice in loc de impozit pe profit 0 datorat de persoane juridice romane. Cum se poate remedia aceasta eroare pe care am descoperit-o la solicitarea unui certificat de atestare fiscala.
Multumesc anticipat
Am completat o declaratie 710 cu 0 pe impozit pe profit si 0 pe impozit dividende si da eroare de validare, nu gaseste in declaratia initiala impozit pe profit. multumesc
Atentie la modul de completare a Declaratiei 710.La impozit pe venit divid.distrib.pers.fizice
se trece la valoarea initiala = 0,la cea corectata nimic.La impozit pe profit datorat de pers. juridice romane la valoarea initiala nimic,la cea corectata = 0.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 710
niko79
Buna ziua! Am preluat o firma cu multe incurcaturi. I s-a depus tarziu 010 cu imp pe micro si salariati, dar la administratie a fost inregistrata numai cu imp ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100
marianconta
Salut.
Puteti sa-mi spuneti cum pot sa corectez urmatoarea situatie, si anume:
am depus declaratia 100, am declarat impozitul pe profit, dar am omis sa ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.