avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ce acte imi trebuie pentru casatoria in uk
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ce acte imi trebuie pentru casatoria in uk

Buna ziua Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati daca se poate Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean englez de origine pakisthaneza in UK si v-as intreba ce acte i-mi sunt necesare si mai vreau sa precizez ca sunt divortata in Romania dar nu am hotarirea pentru ca eu locuiesc in UK , deci as putea sa scot hotarirea de la judecatoria de care apartin daca am nevoie de ea ? Va multumesc frumos pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 19:38, 10 Iunie 2012
Pentru oficierea casatoriei la ambasada , vedeti acest articol:
[ link extern ]
In ce parte a UK doriti sa va casatoriti (Anglia, Scotia, Irlanda de Nord sau Tara Galilor)?

[ link extern ]
anglia londra
daca nu va casatoriti la ambasada romana, link-ul dat va ajuta.[ link extern ]

dar trebuie sa ma casatoresc la ambasada Romaniei? am crezut ca la consilul din zona din care apartin in londra pentru ca el este britanik

Alte discuții în legătură

Doresc un avocat roman uk londra Andreea_deutza Andreea_deutza ma poate ajuta si pe mine cineva cu un avocat bun in londra uk pe domeniu emigrari ? (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Casatorie civila in uk marius-daniel marius-daniel as dori sa aflu cat mai multe despre casatoria in uk, suntem un el si o ea cetateni romani si nu stim unde trebuie sa mergem ptr acte, dak este ca in romania ... (vezi toată discuția)