avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... doresc un avocat roman UK Londra
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

doresc un avocat roman UK Londra

ma poate ajuta si pe mine cineva cu un avocat bun in londra uk pe domeniu emigrari ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:32, 25 Iulie 2013
Stimat forumist,

Pe avocatnet este interzisă publicitatea. Putezi, însă, căuta la secțiunea ,,consultanți,, un avocat care să vă satisfacă exigențele.

Cu stimă.
multumesc frumos..nu stiam
Dreptul britanic este foarte diferit de dreptul de pe continent. Un avocat roman ar trebui mai intai dezvatat de multe lucruri pe care le-a invatat in Romania pentru a pleda in Marea Britanie. Asa ca un avocat roman nu va poate ajuta decat daca a facut toata facultatea de drept in Marea Britanie. Plus ca Irlanda de Nord, Scotia, Anglia si Tara Galilor au legi diferite intre ele (ultimele doua sunt laolalta aceeasi jurisdictie).
Ultima modificare: Joi, 25 Iulie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod penal uk Andrea Paul Andrea Paul Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Exista un cod penal in Marea Britanie? Cum as putea beneficia de el ? Va multumesc ! (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie pentru casatoria in uk az14 az14 Buna ziua Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati daca se poate Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean englez de origine pakisthaneza in UK si v-as ... (vezi toată discuția)
In uk este valabil acest articol din cp? deea84crinelcris deea84crinelcris Art. 16 Persoana care a comis una dintre infractiunile prevazute la art. 2 - 10, iar in timpul urmaririi penale denunta si faciliteaza identificarea si ... (vezi toată discuția)