avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

fostul sot al fiicei mele este in posesia titlului de proprietate si refuza sa mi-l inapoieze
Cel mai recent răspuns: izabella651 , utilizator 13:58, 11 Iunie 2012
Este vorba despre un imobil?
este imobil si teren
Terenul este al dvs. sau al fiicei?
Cine este titularul? Daca nu este fostul ginere, aveti doua variante: fie faceti o sesizare la politie, fie declarati documentul pierdut la Monitorul Oficial si scoateti un duplicat. In momentul eliberarii duplicatului, originalul este nul.
titularul sunt eu dar deja a fost scos duplicat k il pierdusem iar lui i s-a spus k voi face sesizare la politie si a raspuns k nu este titlul la el k nu il gaseste in casa

Alte discuții în legătură

Vreau sa cumpar un teren extravilan dar, proprietaru terenului a perdut titlu de proprietate . parlac parlac Am un teren extravilan ,un vecin cu terenu meu vrea sa vanda bucata lui de teren .Vreau sal cumpar eu ,dar problema este ca el a pierdut titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Despre titlul de proprietate mateicostinel mateicostinel Primaria poate sa dea copie dupa titlul meu de proprietate sau dupa orice act, altor persoane fizice , fara acordul meu. (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)