avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Transport produse perisabile
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Transport produse perisabile

Buna seara! va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu o problema.pentru a transporta produse perisabile in toate conditiile legale,ce ar trebui infiintat? o societate sau e suficient PFA. si ce acte ar trebui.VA MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Perisabile danuuu danuuu BUNA SEARA CARE SUNT PROCEDURILE DE SCOATERE DIN GESTIUNE A FRUCTELOR CARE SE STRICA AM CITIT IN COD FISCAL CA E NEVOIE DE APROBAREA MINISTERULUI DE ... (vezi toată discuția)
Stoc marfa - degradat angy_neagu angy_neagu Buna seara, Ce trebuie sa fac in situatia in care am un stoc de marfa degradat? Este vorba de un magazin alimentar. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Ce fac cu produsele expirate(deteriorate). crys-2001 crys-2001 Am infiintat de curand o I.I. cu obiect de activitate comert cu amanauntul al produselor alimentare si nealimentare.Unele produse,mai ales cele ... (vezi toată discuția)