avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare educatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare educatoare

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema.

La gradinita pe care o frecventeaza fiul meu se pare ca se va schimba din nou educatoarea (desi aceasta nu doreste sa plece). In primul an de gradinita una dintre educatoare a plecat in strainatate si in locul ei a venit o alta persoana de care copii s-au atasat foarte mult . Aceasta nu era titulara pe post. Acum aflam ca este nevoita sa plece la o alta gradinita deoarece prima educatoare ( care era titulara pe post) si care este si acum plecata in strainatate a facut schimb de post cu o a treia educatoare.
Ne-am saturat de atatea schimbari. Ce putem noi parintii sa facem in mod legal si unde trebuie sa apelam pentru a incerca sa nu se produca aceasta schimbare?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Imi poate lua fostul sot copilul ? ralucarolly ralucarolly in urma divortului copilul in varsta de 5 ani a ramas la mine, el plateste pensie alimentara si are dreptul la legaruri personale cu minorul cu program ... (vezi toată discuția)
Copii terorizati la gradinita de catre un coleg cu tulburari grave de comportament. irinaina irinaina Buna ziua, Am un copil in varsta de 5 ani care frecventeaza cursurile unei gradinite de stat. Printre colegii lui de grupa exista un copil cu tulburari grave ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa plece copilul de langa mine gabygabriel5 gabygabriel5 buna ziua! as dori sa stiu si eu care sunt sansele mele de a castiga custodia copilului(in varsta de 2 ani si 7 luni) in urmatoarea situatie: am divortat acum ... (vezi toată discuția)