avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

licitatie

Buna ziua!!am o nelamurire si va rog sa ma ajutati!!!in timpul casniciei am achizitionat un apartament care acum a fost scos la licitatie pt neplata.odata cu creditul imobiliar a fost facut si un credit de nevoi personale.actul de adjudecare care mi-a fost trimis de noul proprietar (cu rugamintea de ai da o declaratie ca poate intra in apartament pt a nu fi nevoit sa lungeasca aceasta zi mergand cu executor samd) este pt creditul de nevoi personale.am sunat la executorul judecatoresc ce s-a ocupat de dosar si mi-a spus ca este pt creditul de nevoi personale pt ca a mers mai repede dosarul dar banii luati prin licitatia casei vor merge la creditul imobiliar....este adevarat???va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Ela85 , utilizator 14:04, 11 Iunie 2012
e adevarat. Chiar daca s-a initiat procedura de executare silita pt neplata creditului de nevoi personale, cel care se va indestula primul e cel cu ipoteca, ca are creditul garantat. Doar daca mai ramanea ceva, mai mergea si la creditorul de la care ati impumutat pt nevoi
va multumesc pt raspuns..Va doresc o zi frumoasa!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara a unui apartament ipotecat la alta banca edyta edyta Buna ziua!Vin la dvs cu o intrebare. Soacra mea a facut mai multe imprumuturi in decursul anilor si in perioada in care se faceau ,,doar cu buletinul\'\'si a ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie de catre 2 executori judecatoresti care reprezinta banci diferite , ptr recuperarea a 2 credite restante diferite , ... (vezi toată discuția)
Apartament la licitatie sorin0206 sorin0206 salutare ,am citeva nelamuriri si va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi scrieti concret ce ar trebui sa fac in cazul meu.Am participat la licitatia unui ... (vezi toată discuția)