avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul concediu prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul concediu prenatal

buna ziua,

va rog frumoas sa ma ajutati cu un calcul al concediului prenatal in care ma aflu de o luna, pentru ca mi se pare ca ceva s-a gresit la mine la serviciu; datele sunt urmatoarele : venitul net pe ultimele 6 luni e 1510 ( reprezentat de indemnizatie crestere primul copil - nu am inclus alocatia de 200 lei pentru ca am inteles ca nu se ia in calcul)
eu am primit pentru luna mai de 22 zile, o suma de 1100 lei, ( mi s-au tras pentru pensie 234 lei si deduceri personale 250 lei....puteti verifica, va rog, daca este corect?

multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:37, 16 Iunie 2012
Calculul este corect.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare cic ovidiu hofman ovidiu hofman sotia are urmatoarea situatie: a nascut in septembrie anul trecut(2008) si are: august 2007- cic pt primul copil sept -cic oct ... (vezi toată discuția)
Calcul corect concediu de risc maternal cornelia600 cornelia600 Buna seara. De curand am cerut societatii unde lucrez o adeverinta cu veniturile pe ultimele 3 luni.Mentionez ca ma aflu in concediu de risc maternal de pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc si alte venituri deab deab Poate o persoana care lucreaza timp de 12 luni part-time 2 ore/zi si un salariu de 200 ron sa beneficieze de concediu crestere copil? Stiu ca nu este un ... (vezi toată discuția)