avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... batut de un consatean dupa care i am spart geamul la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

batut de un consatean dupa care i am spart geamul la masina

buna ziua. in urma cu aprox o luna am fost batut de un consatean,lovinduma in cap cu pumnul am cazut in sant fiind ceva confuz nu i mi aminteam nimic,dupa care m am ridicat si i am spart geamul la masin,in cele din urma el a facut plangere la parchet dosarul a ajuns la postul de pol din comuna unde sa intampalt.dak i mi puteti da si mie un sfat ce se poate face in cazul meu si cum sa procedez?multumesc anticipat
trebuie adaugate la dosar si actele medicale din acea seara cnd am fost la urgente nu?multumesc frumos pentru sfaturi
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia aici daca mai aveti intrebari suplimentare si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Multumesc pentru intelegere.
nutzu_66 a scris:

Imi poate da si mie cineva un sfat ce este de facut in cazul meu?

end a scris:

da ,primiti un sfat dar daca ne precizati si cazul dvs .

matahachiro a scris:

daca ati fost lovit de un vecin, depuneti plingere la politie in termen de 2 luni. este bine sa aveti si martori, in caz contrar degeaba faceti plingere.

nutzu_66 a scris:

in urma cu aprox o luna am fost batut de un consatean dupa acea i am spart geamul la masina.eu nici acum nu i mi amintesc nimic deoarece timp de vreo 3 4 ore nu imi aminte am nimic.dupa care el a facut plangere la parchet.multumesc anticipat

nutzu_66 a scris:

problema este ca tot el a facut plangere ca i-am spart geamul dar eu cand i -am spart geamul am facut-o fara sa imi dau seama sau sa imi amintesc ceva din ce sa intamplat.Mi -au spus cei da fata ce sa intamplat ca m-a lovit, am cazut in sant timp de 2- 3 minute iar dupa m-am ridicat si i-am spart geamul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am și eu o întrebare, în anul 2019, luna decembrie ... SMG1992 SMG1992 Bună seara, am și eu o întrebare!În anul 2019, luna Decembrie am avut un incident cu 2 frațiFiind agresat eu și iubita mea, scoțând certificate ... (vezi toată discuția)
Animale lasate in libertate pe domeniul public si proprietate privata dana211 dana211 Buna seara !De mai multa vreme un consatean lasa animalele in libertate acestea distrugand recoltele mai multor locuitori .Am facut plangere la politie i s-au ... (vezi toată discuția)
Desi sunt victima sunt tratat ca un vinovat ruxxy1989 ruxxy1989 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat...de un an si jumatate tatal meu este calomniat,injurat si amenintat cu moartea de catre un consatean in ... (vezi toată discuția)