avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sentinta irevocabila sau fara cale de atac
Discuție deschisă în Executare silită

sentinta irevocabila sau fara cale de atac

In doua procese diverse de incuviintare executare silita am primit doua sentinte cu exprimari diferite.In prima sentinta data era fara cale de atac in a doua era irevocabila .As dori sa stiu daca in limbaj avocatesc este vreo diferenta intre cele doua exprimari.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 11 Iunie 2012
Nicio diferenţă.
Daca este mentionata sintagma ”fara cale de atac” , atunci hotararea respectiva este irevocabila ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs nefondat saly30 saly30 Buna ziua am castigat recuperarea unei sume de banii primntr-o hotarare definitiva la jude sector 3 parata a facut recurs .Recursul s-a respins ca ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea cererii de revizuire la incuviintarea executarii silite florindbro florindbro Este admisibila cererea de revizuire in baza art.322 pct.5 C.p.c. impotriva incheierii data de judecatorie privind admiterea incuviintarii executarii silite? (vezi toată discuția)