avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Adultii si batranii chiar nu mai au dreptul la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Adultii si batranii chiar nu mai au dreptul la liniste???

Locuiesc in Baia Mare pe o straduta a carei latime nu este mai mare de 5 m.Are faima unei zone linistite,lucru care se reflecta mai mult in impozit.In fiecare zi se aduna in fata casei mele(care are fatada direct pe trotuar) un numar mare de copii...la joaca ..cu mingi biclete trotinete .Ei sunt din vecini si din cartier.Se joaca pe partea carosabila,galagia fiind infernala(in casa nu ne auzim om cu om).Atunci cand ies sa-i mai potolesc,parintii imi spun ca este treaba mea daca ma deranjeaza n-am decat sa-mi pun casa pe roti si s-o mut mai in curte.Joaca lor dureaza in unele cazuri intre orele:16-22.La aceasta joaca participand uneori si parintii(femei la 36 ani pe trotineta)Mama mea este o persoana in varsta de 79 ani,este dupa un accident vascular si arere o grava afectiune cardiaca.Eu in multe cazuri am de pregatit materiale pentru a doua zi,ceea ce cu greu pot face. Ma intreb daca noi suntem condamnati la a trai pentru totdeuna in acest infern.Curios este faptul ca familia mea nu si-a deranjat vecinii niciodata,respectam programul de odihna al celor din jur.Si ma mai intreb daca este bine ca acesti copii sa fie crescuti in spiritul lipsei de respect fata de omul de langa ei.Nu stiu daca este bine sa li se inoculeze ideea ca daca sunt copii au voie sa faca orice.Nu exista o lege care sa protejeze adultii de aceste neplaceri???Mentionez:copiii nu au nicio vina,ei fac si spun ceea ce vad de la parintii lor,reprezinta oglinda familiei.

@GermanAlex

Dar poate puteti sa va inchipuiti pe dv. pe la 70-80 de ani, si sa nu puteti sta in casa de galagia unor copii prost crescuti. Atunci sa va vad cat de mult va "bucurati" de copii, si termopanele alea pe care nu o sa aveti bani sa le puneti.

Cat despre sanctiuni, eu as propune sa fie amendati drastisc "instigatorii" :fight:care inteleg ca libertatea unui individ este infinita, pe motiv de infantilitate, chiar si la varste mature.


Solutia : sunati la 112!

[Editat - Va rog nu mai citati, si mai ales in intregime, mesaje care se afla pe aceeasi pagina (pct. 2.6 din Regulament). Este suficient sa scrieti carui utilizator va adresati. Multumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2012
Ares-3, moderator
Multumesc!
Ar fi interesant sa observati de unde vin acesti copii. Nu cred ca sunt toti din casele vecine ci de pe toata strada, iar parintii ii trimit in fata dumneavoastra ca sa scape ei de galagie.
Merita sa le spuneti sa ii tina in fata casei lor daca ii lasa sa se joace in strada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare liniste apartament bloc augbarbu augbarbu Doresc să adresez o plângere împotriva unui locatar care locuieste la un etaj superior deasupra apartamentului meu, care perturbă liniştea în dese ... (vezi toată discuția)
Gradinita in fata casei mele CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua, Locuiesc la curte, pe o straduta linistita. Era linistita, pana cand in imobilul vecin s-a deschis o gradinita particulara. Este un zgomot ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am si eu o problema cu vecinii de deasupra. fac in ... Alin207 Alin207 Buna seara! Am si eu o problema cu vecinii de deasupra. Fac in continuu galagie, au 2 copii, unul de 2 ani si unul de 4 ani. Cel mare face un zgomot infernal, ... (vezi toată discuția)