avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bilet tratament pensionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bilet tratament pensionar

Buna seara,
Va rog sa ma lamuriti cum pot afla motivul, de ce nu sa abrobat cererea depusa pentru un bilet de tratament in luna aprilie? Mama mea este pensionara anticipat partial, ce trebuie sa fac? Cui ma pot adresa, contesta??
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:08, 16 Iunie 2012
Este bine sa luati legatura cu cei de la Bilete de tratament. Insa trebuie sa stiti ca numarul de bilete de tratament este limitat, adica nu exista bilete pentru toti beneficiarii de pensie. Actul normativ care reglementeaza aceste aspecte este HG nr. 150/2012 privind acordarea prestatiilor sub forma biletelor de tratament balnear pentru anul 2012, prin sistemul organizat si administrat de Casa Nationala de Pensii Publice.
Art. 2 - HG nr. 150/2012
In unitatile de tratament balnear, proprietate a Casei Nationale de Pensii Publice, este asigurat pentru anul 2012 un numar de 53.499 de locuri la tratament balnear, repartizate pe maximum 17 serii de trimitere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete de tratament gratuite sau platite partial ? opris1967 opris1967 Buna seara . Va rog sa-mi spuneti daca toti salariatii ce muncesc si in domeniul privat si cei care lucreaza in domeniul public ,si care platesc CAS ... (vezi toată discuția)
Boală profesională Alexandru mic Alexandru mic De curând am fost la medicina muncii in urma caruia sa semnalat cu boală profesională. Antraco.Silicoza 1/1 .Polidiscopatie Cervicala cu hernie de disc c5 ... (vezi toată discuția)
Drepturi boli profesionale daniel2766 daniel2766 Sa schimbat cumva legea in vederea acordari de bilete tratament si alte drpturi care pot beneficia. Ani trecuti am beneficiat de bilete de tratament de la ... (vezi toată discuția)