avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariu brut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariu brut

Pentru un salariu de 1200 ron ,, net " si 21 bonuri de masa valorice ,cat este salariul brut ?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:45, 12 Iunie 2012
1671 este brutul + bonurile
Alex brutul este 1723 lei, in conditiile in care salariatul nostru nu are persoane in intretinere. Contravaloarea tichetelor de masa este 189 lei. Trebuie sa tinem cont si de acestea la calculul salariului pentru ca se impoziteaza, stii foarte bine. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa bonaparte bonaparte de ce bonurile de masa se retin din salariu angajatului ? eu stiu ca angajatul plateste doar impozitul pe bonuri , nu ca le plateste integral salariatul . e ... (vezi toată discuția)
Salariu + bonuri de masa mjbrutus mjbrutus Va salut. Sunt proaspat angajat nu am mai avut vreun job pana acum si am o nedumerire legata de salariu. Lucrez part time (4h) si am 425 brut ( adica jumatate ... (vezi toată discuția)
Impozitarea tichete de masa Simona GPC Simona GPC Potrivit HG 791(Norme Cod Fiscal) \" valoarea tichetelor de masa ...se impoziteaza ca venituri din salarii in luna in care acestea sunt primite\" Asta ... (vezi toată discuția)