avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... motivare in drept actiune in pretentii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

motivare in drept actiune in pretentii

Buna dimineata tuturor. Urmeaza sa formulez o actiune in pretentii impotriva AM POSDRU din cadrul Ministerului Muncii pentru restituirea TVA din proiecte cu finantare europeana. Va rog sa ma ajutati cu motivarea in drept a actiunii potrivit Noului Cod Civil. Multumesc anticipat pt raspunsuri.....

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii impotriva mmfps, cuantumul taxei judiciare de timbru annabela annabela Buna ziua. Lucrez la un ONG care are de recuperat o suma destul de mare de la AM POSDRU din cadrul MMFPS. E vorda de restituirea TVA din proiecte. La ... (vezi toată discuția)
Actiune in contencios impotriva ministerului educatiei nationale ileana8 ileana8 Va rog sa ma ajutati sa formulez o actiune in contencios pentru a obliga ministerul educatiei sa-mi elibereze niste acte. Am participat in calitate de ... (vezi toată discuția)
Fructele civile (imobil nationalizat); calitatea procesuala a statului roman Simona-Niculescu Simona-Niculescu Va prezint o jurisprudenta prea putin cunoscuta, cu o mare insemnatate pentru desproprietaritii regimului comunist. Primo, se clarifica aspectul fructelor ... (vezi toată discuția)