avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in pretentii impotriva MMFPS, cuantumul taxei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in pretentii impotriva MMFPS, cuantumul taxei judiciare de timbru

Buna ziua. Lucrez la un ONG care are de recuperat o suma destul de mare de la AM POSDRU din cadrul MMFPS. E vorda de restituirea TVA din proiecte. La conciliere nu s-a prezentat nimeni motiv pentru care urmeaza sa ii actionam in judecata. Fiind o actiune in pretentii as dori sa stiu oare cat va fi taxa de timbru....3% din valoarea sumei pe care o pretindem? Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Casa de Avocatura Coltuc , Avocat 12:11, 31 Mai 2012
Corect, taxa de timbru va fi de 3% din valoarea sumei pe care o pretindeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans constructie locuinta flax flax bun gasit apelez la dumneavoastra in speranta de a gasi o rezolvare situatiei deloc roze in care ne aflam. pe scurt, am avansat o suma destul de mare in urma ... (vezi toată discuția)
Motivare in drept actiune in pretentii annabela annabela Buna dimineata tuturor. Urmeaza sa formulez o actiune in pretentii impotriva AM POSDRU din cadrul Ministerului Muncii pentru restituirea TVA din proiecte cu ... (vezi toată discuția)
Chitanta sub semnatura privata ella24 ella24 Buna ziua. Am imprumutat de la o persoana o suma de bani(mai precis 35.000 ron) si am semnat o chitanta sub semnatura privata in care ma oblig ca pana la ... (vezi toată discuția)