avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Membrii in comisie la alegerile locale 2012
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Membrii in comisie la alegerile locale 2012

Se poate sa ma lamauriti si pe mine!!!
Este posibil ca in cadrul unei comisii de vot sa participe doi frati, unul presedinte de comisie iar celalalt membru de comisie.

multumesc.

Cel mai recent răspuns: mariajuncu , utilizator 10:55, 13 Iunie 2012
Da, la noi este posibil orice dar nu si legal. Si la noi au fost cazuri asemanatoare. Presedintele unei sectii de votare era ruda de grad doi cu un candidat. Problema este ca a dat declaratie ca nu face parte din nici un partid si nu are rude care candideaza (deci fals in declaratii). Toata lumea stie, inclusiv primar.... si nu se face nimic. Un alt membru din comisie avea sotul candidat, un altul fratele si cred ca asta nu e tot. Dar cui ii pasa??? Cui sa ma adresez???? Sincer nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru in comisie la alegeri locale laiva laiva pot fi membru in comisie la alegerile locale daca sunt ruda cu un candidat la functia de consilier (vezi toată discuția)
Alegeri vio62 vio62 Bună seara! Am o mare dilemă:un secretar al unei primării poate să fie numit ca președinte al unei secții de votare ? (vezi toată discuția)
Alegeri 2012 - presedinte sectie de votare epopa70 epopa70 As dori sa stiu cum ma pot inscrie pe listele pentru presedinti de sectie votare? Unde se fac inscrierile si cine ma poate informa? (vezi toată discuția)