avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz Connex
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz Connex

Am platit abonament 12 luni la Connex. Vreau intreruperea acestuia, dar domnii tegiverseaza. Intre timp imi vine plata abonamentului si penalizari la ceva ce nu mai folosesc.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: sorin31 , utilizator 12:03, 15 Februarie 2005
nu aveti ce face ,
contractul este unilateral si profund in favoarea furnizorului de servicii telefonice , iar autoritatea de reglementare desi trebuie sa va apere interesele , nu doreste acest lucru
desigur, situatia este mai complicata decat o prezentati Dvs.
comercial vorbind, ei trebuie sa-si apere interesele. cand ati cumparat un telefon "subventionat" v-ati bucurat, cand e vorba sa platiti ... mai greu.

va sfatuiesc:
1. cititi cu atentie contractul;
2. faceti catre Dansii numai cereri scrise si sa aveti dovada inregistrarii.

Autoritatea de reglementare nu are vreo atributie in aceste raporturi care sunt strict comerciale, poate OPC-ul in caz ca sunteti consumator, adica contractul este pe persoana fizica.

cicpijay a scris:
>Am platit abonament 12 luni la Connex. Vreau intreruperea acestuia, dar domnii tegiverseaza. Intre timp imi vine plata abonamentului si penalizari la ceva ce nu mai folosesc.
>Ce pot face?
Notifica-le intentia de a denunta contractul prin intermediul unui executor judecatoresc.In ceea ce priveste penalizarile de pana acum n-ai cum sa le mai recuperezi.Succes!
ori connex ori orange ori zapp, toate sunt la fel din punctul asta de vedere, al contractului de adeziune cu clauze grele si oneroase. diferenta e de nuanta numai, fie ca e verde pastel, orange pastel ori roz. o data ce ati incheiat un contract cu una din firmele astea, numai ei vor sti (totul) despre viata dvs. acum sunteti gata sa renuntati la mariajul consimtit, si sa va dezbracati in fata lui orange ori zapp, ori cosmorom.
..succes

>Am platit abonament 12 luni la Connex. Vreau intreruperea acestuia, dar domnii tegiverseaza. Intre timp imi vine plata abonamentului si penalizari la ceva ce nu mai folosesc.
>Ce pot face?
In primul rand sa cititi cu atentie contractul pe care il semnati pt. ca poate sa semnati un contract pt. 2 sau 3 ani de zile. Nici odata nu se stie acest lucru.
Dupa cum stiu, contractele telefonice fix sau pe mobil se face minim 1 an de zile. Dupa ce v-a expiart contractul (adica dupa 1 an), aveti tot dreptul sa renuntati la serviciul sau pt. serviciile la care ati optat Dvs. Renuntarea acestuia, o puteti face prin telefon sau prin email(daca prestatorul de serviciu are acest mod)
Din pacate sunt multi oameni, care nu citesc exact ce scrie si la ce folos este acel contract pe care il semneaza.
Cam asta este.

Alte discuții în legătură

Rezilere contract connex facut fraudulos pe 3 ani.va rog sa ma ajutati CORNEKUS CORNEKUS Acum un an am cerut o solutie integrata de la connex pentru firma mea. S-au prezentat 2 domni la mine in birou de la connex. Am luat de la ei o solutie ... (vezi toată discuția)
Contract telemobil (zapp) avas avas Buna ziua. Contractul pentru telefonie mobila incheiat cu SC Telemobil SA contine o clauza care spune ca rezilierea contractului , din partea clientului, ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de un contract de internet la zapp prelungit automat? anna_iuly anna_iuly buna ziua! acum un an si ceva am incheiat la zapp un contract de internet care era incheiat pe o perioada de 12 luni.Acum cateva zile din cauza unor probleme ... (vezi toată discuția)